Főoldal Alapszabály Tisztviselők Archívum Dokumentumok Kapcsolat
Ma 2019. október 18. Lukács nap van.
KezdőlapArchívum :: Hír archívum
2018. április 7. (szombat) 18:48VIP-egészségügy jár a kevés kiválasztottnak

Hosszú a lista azokról, akiknek nem kell kivárni a sort, a szerződést a Miniszterelnökség köti, és a számlát is ott fizetik.

Miközben az állami egészségügy infrastruktúrája nyolc év alatt látványosan lepusztult, a kormány a saját politikusainak olyan alternatív egészségügyi ellátórendszert teremtett, amely már megüti a nyugat-európai színvonalat. A kiemelt állami vezetők egészségügyi ellátását a Honvéd kórházban és a Semmelweis Egyetem klinikáján biztosítják. Az érintettek száma nem ismert, de egy 2013-as adat szerint akkor több mint 300 ilyen vezető volt, és azóta radikálisan megnőtt az államtitkári, helyettes államtitkári, kormány- és miniszteri biztosi pozíciók száma.

A kiválasztottnak kártya jár a jogosultságról, és a kiszolgálás valóban VIP-szintű: akár autót is küldenek értük, illetve személyes kísérőt kapnak a szakorvosi vizsgálatokhoz. Ha szükséges, úgy szervezik meg számukra a kezelést, hogy az ne korlátozza őket a munkavégzésben. A különleges ellátás a kiválasztottaknak elvben csak addig jár, amíg hivatalban vannak, illetve ha közben távoztak a szolgálatból, az aktuális év végéig még igénybe vehetik - írta a népszava.hu. Kinek adnának VIP-ellátást az ellenzéski pártok - kiderült a teljes cikkből.

Vissza
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Erzsébet utalvány
 
Lemondó nyilatkozat

NilNocere.hu

banner

banner