Főoldal Alapszabály Tisztviselők Archívum Dokumentumok Kapcsolat
Ma 2019. szeptember 15. Enikő és Melitta nap van.
KezdőlapArchívum :: Hír archívum
2018. április 8. (vasárnap) 18:49Roham, rosszullét, baleset a szavazókörökben

Rosszul lett egy szavazatszámláló bizottsági tag Zalaegerszegen, egy másik megsérült Budapesten.

Epilepsziás rohamot kapott vasárnap nem sokkal dél előtt a szavazóhelyiségben egy választó a Győr-Moson-Sopron megyei Rábatamásiban, a voksolást nyolc percre felfüggesztették - tájékoztatta a megyei 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületi választási iroda vezetője az MTI-t.

Szalainé Németh Annamária elmondta, hogy a fiatal szavazó azután kapott rohamot, hogy bedobta szavazatát az urnába. A helyi választási bizottság elnöke megkérte a szavazóhelyiségben tartózkodó választókat, hogy hagyják el a helyiséget. A fiatal néhány percen belül jobban lett, kérte, hogy mentőt ne hívjanak hozzá, mert ismeri betegségét. Átvezették egy másik helyiségbe, értesítették a családját, a szavazás pedig folytatódott.

Rosszul lett egy szavazatszámláló bizottsági tag Zalaegerszegen
A Nemzeti Választási Iroda (NVI) honlapján közöltek szerint az egyik zalaegerszegi szavazókörben egy bizottsági delegált tag reggel 7 óra után néhány perccel rosszul lett, ezért mentőt kellett hívni hozzá. A szavazóhelyiségen kívül a mentők ellátták, majd elszállították. Az NVI közölte azt is, hogy a szavazást az eset miatt nem kellett felfüggeszteni - tudatta az MTI.

Le­sza­kadt az el­nök­he­lyet­tes ujja
Furcsa baleset történt a XXI. kerület 9-es szavazókörében. A Szavazatszámláló Bizottság elnökhelyettesének jobb kezének mutatóujja az ülőke és a szék lába közé szorult. Ennek következtében az ujjából egy darab leszakadt. Mentőt hívtak, a sérültet a mentő elszállította. Az eset miatt póttagot vontak be, a bizottság 5 fővel működőképes - írta a Ripost.hu.

Rendkívüli események az NVI honlapján olvashatók

Vissza
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Erzsébet utalvány
 
Lemondó nyilatkozat

NilNocere.hu

banner

banner