Főoldal Alapszabály Tisztviselők Archívum Dokumentumok Kapcsolat
Ma 2020. április 2. Áron nap van.
KezdőlapArchívum :: Hír archívum
2018. augusztus 25. (szombat) 12:34Európai egészségügyi tapasztalatokról tanácskoznak Szegeden

A workshop a holland-belga-német határ menti eurorégió egészségbiztosítási és egészségügyi ellátási gyakorlatára fókuszál.

Eurorégiós szakértők, hazai és nyugat-európai egészségügyi szakemberek, valamint az Egészségügyi Világszervezet (WHO) képviselői vitatják meg Szegeden a határok nélküli egészségbiztosítás tapasztalatait és jövőbeli útjait - adja hírül a visithusrb.com.

A Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégiós Fejlesztési Ügynökség által szervezett csütörtöki workshop a holland-belga-német határ menti eurorégió egészségbiztosítási és egészségügyi ellátási gyakorlatára fókuszál, bemutatnak a Meuse-Rhine Eurorégióban már működő határon átnyúló projekteket.

A betegek és a szakemberek szemszögéből is megközelítik az eddigi tapasztalatokat, szó lesz az egészségügyi szolgáltatók és a WHO közötti együttműködési lehetőségről, a lakosság számára is érzékelhető előnyökről is.

A Meuse-Rhine Eurorégió és a DKMT Eurorégió szakemberei évek óta együttműködnek: a nyugat-európai partnerek javaslatai alapján a magyar-szerb-román hármashatár térségében több egészségügyi projekt is megvalósult az elmúlt években.

Vissza
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Erzsébet utalvány
 
Lemondó nyilatkozat

NilNocere.hu

banner

banner