Főoldal Alapszabály Tisztviselők Archívum Dokumentumok Kapcsolat
Ma 2020. március 31. Árpád nap van.
KezdőlapArchívum :: Hír archívum
2018. október 6. (szombat) 12:43Egészségértés Díj: közeleg a határidő!

A pályázat célja, hogy a magyar lakosság még jobban eligazodjon egészségügyi kérdésekben.

2018. október 14. 24:00 óráig lehet pályázni az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete Egészségértés Díjára. A pályázat célja lehetőséget biztosítani arra, hogy a közvélemény megismerje a legjobb egészségértést fejlesztő programokat.

Az AIPM 2015-ös, reprezentatív kutatásából kiderült, hogy hazánkban minden második embernek problémát okoz az egészségével kapcsolatos információk megértése. Egy jobb egészségértésű egyén egészségesebben él, jobban betartja a kezelési előírásokat és kevesebb krónikus betegségben szenved.

„Egyesületünk kiemelt célja, hogy a magyar lakosság még jobban eligazodjon egészségügyi kérdésekben, tájékozottabbak legyenek az egészségügyi rendszer működésében, ami végső soron az egészségügyi ellátórendszer leterheltségét is csökkenti. A tavalyi rekordszámú nevezést követően bízunk benne, hogy idén is kiváló pályaműveket ismerhetünk meg” – mondta el a pályázat indulása kapcsán dr. Holchacker Péter, az AIPM igazgatója.

A Nekem Szól! 2018 Egészségértés Díjra természetes személyek és szervezetek (jogi személyiségtől függetlenül állami intézmények, gazdálkodó szervezetek, egyéb társadalmi szervezetek) pályázhatnak olyan programokkal, amelyek segítik a magyarok egészségügyi tájékozottságát. A pályázatra egyebek mellett komplex kommunikációs és oktatási programokkal, informatív betegtájékoztató kiadványokkal, mobil applikációval vagy egyéb, az egészségértést fejlesztő programokkal lehet nevezni. A pályázat menetének részletei itt találhatók

Mit jelent az egészségértés?- Interjú Dr. Holchacker Péter, AIPM Igazgatóval 

A videó megtekinthető ezen a linken: 

https://youtu.be/rICRv7PbkcU

Vissza
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Erzsébet utalvány
 
Lemondó nyilatkozat

NilNocere.hu

banner

banner