Főoldal Alapszabály Tisztviselők Archívum Dokumentumok Kapcsolat
Ma 2020. április 2. Áron nap van.
KezdőlapArchívum :: Hír archívum
2019. április 10. (szerda) 18:01Kásler ismét átalakítást ígért, részleteket nem mondott

Részleteket nem árult el, de ismét az egészségügy teljes átalakítását ígérte a miniszter a Kórházszövetség kongresszusán. 

A változások érdeksérelmekkel járnak, szenvedélyeket, találgatásokat generálnak, de nem érdemes találgatni, mert végigvisszük, amit elterveztünk – ezekkel a szavakkal nyitotta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szerdán délután a Magyar Kórházszövetség (MKSZ) XXXI. kongresszusát Egerben. Mint fogalmazott, szerencsés pillanatban nyílt meg a kongresszus, hiszen az egészségügy megújulását látjuk, amihez a kormány minden segítséget megad - írja a medicalonline.hu.

Körvonalazódik az, amit szeretnénk, az emberek pedig már érzik is a változásokat – jelentette ki a miniszter, hozzátéve, a kormány csupán az eszközöket és a finanszírozást tudja biztosítani az ellátáshoz, azonban az egyénnek kell élnie a lehetőségekkel, hogy testi és lelki egészségben éljen. Kásler emlékeztetett, változásokat kezdeményeztek az alap- és a sürgősségi ellátásban, elkészítették az öt népegészségügyi programot. Készülnek a finanszírozási rendszer teljes átalakítására, és számos egyéb változást is kezdeményeznek.

További részletek a cikkben.

Vissza
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Erzsébet utalvány
 
Lemondó nyilatkozat

NilNocere.hu

banner

banner