Főoldal Alapszabály Tisztviselők Archívum Dokumentumok Kapcsolat
Ma 2020. január 27. Angelika nap van.
KezdőlapArchívum :: Hír archívum
2019. augusztus 5. (hétfő) 13:31Új helyettes államtitkár az Emmi-ben

Éveket töltött a labdarúgó-szövetségnél, illetve sportorvosi tevékenysége révén több helyen is dolgozott a labdarúgó-válogatottnál.

Augusztus 1-jével  Dr. Csiki Zoltán egészségügyi menedzser, általános sebész, traumatológus és sportorvostan szakorvost nevezte ki az emberi erőforrások miniszterének javaslatára Orbán Viktor Miniszterelnök az Emberi Erőforrások Minisztériuma helyettes államtitkárává (Magyar Közlöny 135. szám 5640.o). Sem a közlönyből, sem a minisztérium elérhető adataiból nem derült ki egyelőre, mely területen (esetleg ki helyett) kezd munkába a szakember.

A szakember több évet töltött a labdarúgó-szövetségnél, illetve sportorvosi tevékenysége révén több helyen is dolgozott a felnőtt labdarúgó-válogatottnál, illetve a teremlabdarúgó válogatottnál is, de 2012-től évekig vezette a jászberényi Szent Erzsébet kórházat is - emlékeztetett a hatvanolnine.hu. A Jászberényi  Futball Club honlapja pedig Helyettes államtitkár lett sportorvosunk címmel számolt be a kinevezésről.http://jaszberenyifc.hu/helyettes-allamtitkar-lett-sportorvosunk/

Vissza
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Erzsébet utalvány
 
Lemondó nyilatkozat

NilNocere.hu

banner

banner