Főoldal Alapszabály Tisztviselők Archívum Dokumentumok Kapcsolat
Ma 2020. január 27. Angelika nap van.
KezdőlapArchívum :: Hír archívum
2019. augusztus 28. (szerda) 22:48HaOSZ: szeptember 10-ig kedvezményes a jelentkezés

Második alkalommal szervez országos konferenciát a Háziorvosok Online Szervezete.

Rengeteg pozitív visszajelzést, támogatást kaptak a tavalyi első rendezvényük után, így a siker arra ösztökélte a szervezetet, hogy idén is folytassák a munkát. Ezúttal Herceghalom ad otthont  Háziorvosok Online Szervezete (HaOSZ) által szervezett konferenciának október 25-én és 26-án. A rendezvény a regisztrált háziorvosok részére akkreditált, és immár elkészült a részletes programja is. Azok az érdeklődők, akik szeptember 10-ig regisztrálnak, kedvezményesen vehetnek részt a kétnapos szakmai eseményen.

A HaOSZ úgy látja, hogy szakmájuk jövőjét továbbra is baljós jelek árnyékolják be, számos megoldatlan kérdés veszélyezteti az alapellátás megújulását, éppen ezért továbbra is elkötelezett támogatói az alapellátás megreformálásának, hisznek a változás szükségességében, az egységes álláspont képviseletének jelentőségében.

Úgy vélik, diszkusszióra alapot adó témában idén sem fognak szűkölködni, hiszen többek között a praxisközösségek hosszú távú sorsa továbbra is rendezetlen. Bár 2018 végén megszületett egy Kormányhatározat az alapellátás szakpolitikai programjáról, ám ennek részleteit egyelőre bizonytalanság övezi, s a kollegiális vezetői rendszer jövőjével kapcsolatban továbbra is kérdések sokasága fogalmazódik meg. A praxisjog intézményének megreformálása továbbra is igényként jelentkezik a szakma részéről. A hatályban lévő új típusú törzskarton kitöltésének módszertana továbbra sem tisztázódott. Reményeik szerint széles, szakmai konszenzuson alapuló megoldási javaslatokat tudnak majd megfogalmazni a döntéshozók számára.

A részletes program itt olvasható.

Vissza
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Erzsébet utalvány
 
Lemondó nyilatkozat

NilNocere.hu

banner

banner